Web
Analytics Made Easy - StatCounter
November 14, 2022

Nu byter vi ut skåpbilar i Malmö

Efter Stockholm, Göteborg och Köpenhamn så är vi nu igång i Malmö!

När vi byter ut skåpbilar till lastcyklar så gör vi Malmö till en trevligare stad att vistas i eftersom trafiksäkerheten ökar, yta frigörs, bullernivåerna går ner och det blir färre partiklar i luften. Vi tar bort skåpbilar av metall och glas och ersätter dem med ansikten! 

När vi kör in varor till vår hubb i Malmö med ett fåtal lastbilar med hög fyllnadsgrad, för fortsatt leverans med våra extremt resurs- och energieffektiva lastcyklar, så uppnår vi också lägsta möjliga koldioxidutsläpp per leverans. Kombinationen innebär lägre totala koldioxidutsläpp än alla andra leveransalternativ, inklusive elskåpbilar och skåpbilar som drivs med HVO100.

Vi använder vår egen prisvinnande Armadillo el-lastcykel, som är säker, kul och ergonomisk att använda. Den har utvecklats för god lastkapacitet samtidigt som den är ur vägen för andra cyklister, endast 86 cm bred.

Våra riders erbjudes en säker arbetsplats med rättvis lön, försäkring och karriärmöjligheter. Vi erbjuder en mix att anställningsformer för att passa olika önskemål på flexibilitet och trygghet. Till exempel så har vi många studenter som tycker att det här jobbet är ett utmärkt sätt att få en extrainkomst efter skolan, samtidigt som de får nödvändig motion och får lära känna sin stad!

Vi jobbar på att utöka kapaciteten, hör av dig om du vill vara med och byta ut skåpbilar i Malmö! 

Velove stories

READ ALL ›

Contact us

Send us your enquiries about Last Mile Delivery Solutions.

Send us an email. We would love to hear from you.

By clicking Submit, you approve that Velove will store and process your personal information. You also accept that Velove will send you emails and call you regarding your enquiry. For additional information check out our Privacy Policy.
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact us

Send us your enquiries about Last Mile Delivery Solutions.

Send us an email. We would love to hear from you.

Genom att klicka på skicka så godkänner du att Velove kommer att lagra och använda din personliga information. Du accepterar också att Velove kommer att mejla och ringa dig angående din förfrågan. För mer info, kolla vår Privacy Policy.
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.