Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Vår tech får ut det mesta av cykellogistik

Prisvinnande cyklar, välutbildade riders och centrala hubbar lägger en grund för framgångsrik cykellogistik, Men det är vår tech som verkligen gör skillnad!

En leveransplattform utvecklad för våra cyklar

Förbättrar effektivitet och användarupplevelse

Precis som citylogistik brukade utföras med skåpbilar så brukade leveransplattformar också vara utformade för skåpbilar. Nu när vi har vår egen leveransplattform så kan vi använda vår cykels framkomlighet fullt ut och optimera våra resurser. Det ökar effektiviteten radikalt och ger en mycket bra kundupplevelse.

Kontakta oss
Customers want fast climate-smart deliveries

Ruttning

Vi optimerar för cyklar, inte bilar

Att planera en optimal rutt är grundläggande för leveranseffektivitet, och nu har vi tech som kan optimera för cykelinfrastruktur, inte bilinfrastruktur. Det gör stor skillnad! Vi kan också optimera på var våra hubbar finns och vilka resurser vi har i varje hubb.

Resursoptimering

Vi maximerar våra superkrafter

Utnyttjandegrad på resurser är grundläggande för att få ner leveranskostnader. Med vår tech kan vi maximera utnyttjandegraden på våra hubbar och cyklar, och också matcha riders med rätt uppdrag på rätt hubb, baserade på vad riders föredrar och på deras förmågor.

Konsolidering

Helheten är större än summan av delarna

För en del leveransuppdrag så kan konsolidering förbättra leveranseffektiviteten. Vår tech hittar automatiskt den bästa konsolideringen, ihop med ruttoptimering och resurshantering.

Följ leveranser

Få stenkoll på var din leverans är

Självklart så kan både sändare och mottagare alltid se var i leveransprocessen deras varor är, med en uppskattad leveranstid.

API:er

Kommunikation som fungerar

Det är lätt att integrera med vår tech med  de API:er vi erbjuder.

Datadrivna ständiga förbättringar

Vi kommer aldrig ha den perfekta processen, eftersom vi alltid förbättrar den! Vi har samlat en massa data sen dag ett, särskilt feedback från våra riders. Tillsammans med leveransdata hjälper detta oss att ständigt förbättra våra processer för säkerhet, kvalitet och effektivitet.


Kontakta oss

Våra framgångsfaktorer

Hur vi ger dig flexibla, effektiva och hållbara leveranser i stan

Velove bikes icon

Lastcyklar

Läs mer

Hubbar

Läs mer
Velove Riders Icon

Riders

Läs mer

Kontakta oss

Skicka din förfrågan om leveranser i stan

Genom att klicka på skicka så godkänner du att Velove kommer att lagra och använda din personliga information. Du accepterar också att Velove kommer att mejla och ringa dig angående din förfrågan. För mer info, kolla vår Privacy Policy.
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.