Web
Analytics Made Easy - StatCounter
June 3, 2023
Velove

Glad World Bicycle Day till er alla!

Vi har cyklat mer än tio varv runt jorden och levererat paket, fruktkorgar, företagspaket, uthyrningsmaskiner och mycket annat.

Idag firar vi World Bicycle Day. Hela tanken bakom World Bicycle Day är att visa på alla fördelar som finns med cykling för hälsan och miljön.

Våra tio varv runt jorden har gjort en stor skillnad. Den sista milen är den sträckan som orsakar mest problem för miljön, klimatet och vår hälsa. Att flytta mer gods från skåpbil till el-lastcykel är vår högsta prioritet. På det sättet så bidrar vi allihop till säkrare och tystare stadsmiljöer som får oss alla att må bättre.

World Cycle Day handlar om mer än god hälsa - det handlar också om ekonomi. Våra el-lastcyklar tar sig fram smidigare i stadsmiljöer då vi använder cykelbanor och inte står i kö, vilket innebär att vi håller en högre produktivitet och är mer effektiva i staden jämfört med skåpbilar.

Men mest av allt handlar World Bicycle Day kanske ändå om de positiva effekterna av att cykla, även en dag när det kanske regnar. Just den bilden vi firar med idag är när Jędrzej cyklar i duggregnet - så här beskriver han jobbet på Velove:

"Som en person som flyttade till Stockholm för att studera hållbara stadslösningar, verkade jobbet på Velove vara det rätta valet. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt för mig att ha lärt känna staden - efter ett års cyklande tror jag inte att det finns en gata som jag inte har besökt! Det faktum att vi pratar engelska på jobbet var också en stor faktor, och naturligtvis möjligheten till flexibla timmar när jag studerade. Men så här i efterhand tror jag att det som verkligen fick mig att stanna var de underbara människorna jag fick arbeta med, det är alltid vad det handlar om i slutändan."

Glad World Bicycle Day till er alla!

Velove stories

READ ALL ›

Contact us

Send us your enquiries about Last Mile Delivery Solutions.

Send us an email. We would love to hear from you.

By clicking Submit, you approve that Velove will store and process your personal information. You also accept that Velove will send you emails and call you regarding your enquiry. For additional information check out our Privacy Policy.
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact us

Send us your enquiries about Last Mile Delivery Solutions.

Send us an email. We would love to hear from you.

Genom att klicka på skicka så godkänner du att Velove kommer att lagra och använda din personliga information. Du accepterar också att Velove kommer att mejla och ringa dig angående din förfrågan. För mer info, kolla vår Privacy Policy.
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.