Web
Analytics Made Easy - StatCounter
October 6, 2023
Velove

AMOI x Velove

Efter ett fantastiskt år tillsammans med AMOI, har vår rider Mirren redan hunnit cykla 7 000+ km med lasten full av prima praliner, fina fiskar, delikata delikatesser, god ost och mycket mer till glada Stockholmare under sina många AMOI-rutter. Leveransen sker samma dag och fokus ligger för oss båda såklart på att minska klimatutsläpp, trängsel och buller med hjälp av cykelleverans i våra städer.

Fyra snabba frågor till Jonna Kloow, Chief Operating Officer på AMOI:

Vad fick er att ta steget att samarbeta med Velove?

  • Vi tog beslutet att samarbeta med Velove delvis på grund av cykeln som produkt - en cykel med tillräckligt stor låda för att möta våra behov, och delvis eftersom Velove är ett miljövänligt alternativ, en viktig faktor som tilltalade oss.

Vilka fördelar tycker ni att det finns för er som företag och för stadsmiljön?

  • Förutom att erbjuda en bra cykel strävar Velove också efter att erbjuda en hög servicenivå vilket är avgörande för ett företag som AMOI. Veloves riders är ute och träffar våra butikspartners och kunder dagligen och de är mycket uppskattade av alla involverade parter.

Vilka fördelar ser ni att det finns med att byta från skåpbil till lastcykel?

  • Vi ser flera fördelar med cykel vs skåpbil, men det är framförallt i ett nyckelsteg i vår kärnverksamhet där vi ser stora fördelar: upphämtning av varor från butiker i innerstaden. Att använda cyklar gör att vi kan ta oss fram snabbare eftersom vi inte påverkas av parkeringsproblem och trafikstockningar på samma sätt.

Vad tycker era kunder om att ni levererar med cykel?

  • Våra kunder uppskattar verkligen att vi har valt cykelleveranser. De ser det som ett bevis på att vi tar ansvar och gör vad vi kan för att minska vår klimatpåverkan. Dessutom är våra riders från Velove supertrevliga och bidrar till en bra kundupplevelse.

Velove stories

READ ALL ›

Contact us

Send us your enquiries about Last Mile Delivery Solutions.

Send us an email. We would love to hear from you.

By clicking Submit, you approve that Velove will store and process your personal information. You also accept that Velove will send you emails and call you regarding your enquiry. For additional information check out our Privacy Policy.
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact us

Send us your enquiries about Last Mile Delivery Solutions.

Send us an email. We would love to hear from you.

Genom att klicka på skicka så godkänner du att Velove kommer att lagra och använda din personliga information. Du accepterar också att Velove kommer att mejla och ringa dig angående din förfrågan. För mer info, kolla vår Privacy Policy.
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.