Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Velove Assembly Staff

We want to produce as many Armadillos and City Containers as possible and need your help!

Apply NowEMAIL

Velove arbetar med att förbättra och underlätta citylogistik. De erbjuder el-assisterade fraktcyklar som kan tillgodose olika typer av transportbehov. Med hjälp av avtagbara containrar på elcykeln kan de effektivisera den sista transportsträckan samt minimera risken för att ett paket går sönder under frakten. Deras mission är att ersätta så många budbilar som möjligt. Velove eftersträvar mångfald och ser gärna sökande från många olika bakgrunder och både kvinnor och män.

På uppdrag av Velove söker Just Arrived två stycken montörer. Detta är ett heltidsuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Tjänsten börjar i mitten av augusti och arbetet är förlagt på vardagar kl.08.30 - 17.30. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos företaget.
Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i företagets fabrik med att montera lastcyklen Armadillo samt tillhörande delar. Du kommer främst att arbeta med produkten CityContainer, en konstruktion i glasfiber och aluminium som monteras från grunden i Göteborg.

Här kan du läsa på mer om Velove.

Se en film om Velove här.

Vem vi söker

Vi söker dig som är händig och effektiv i ditt arbete. Vi förutsätter att du har ett teknikintresse, är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Detta är ett arbete med skiftande arbetsuppgifter och mycket att göra. För att klara av arbetet är det viktigt att du kan arbeta strukturerat och metodiskt samt tycker om att få mycket gjort. Du behöver kunna kommunicera på svenska eller engelska i tal, och gärna i skrift.

Vi ser gärna att du har kunskap inom produktions- eller monteringsarbete. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från t ex verkstadsarbete samt om du har körkort.

Velove är mycket måna om att skapa en bra arbetsmiljö, där alla är med och bidrar. Därför är det av stor vikt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra, för att på så sätt uppnå bästa resultat.

Det är viktigt att du delar Veloves värdegrund och intresse för miljöfrågor:

Att lyssna in så väl som att bidra, att tillsammans skapa kunskap och inkludering samt gå den extra milen.

Att leda vägen framåt för att skapa smarta och hållbara miljövänliga lösningar på problem. Att genom samarbete och engagemang bidra till att rädda miljön och skapa en ny bild av transportindustrin.

Att vara nyfiken och modig, agera agilt och radikalt och sträva efter succé.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Apply NowEMAIL
Subscribe to our Newsletter